NACIONAL II

dijous, 20 març 2014

Ens informa la Generalitat que el tram desdoblat de la Nacional II entre Caldes de Malavella i Sils segurament estigui acabat abans de finals d'any (en principi semblaria que a l'estiu, però no hi ha res del cert), igual que la sortida de Vilademuls de l'AP-7.

El tram Sils-Maçanet que encara no ha començat a traballar-s'hi, la Ministra s'ha compromés a engegar-lo també aquest any.

Quan estiguin aquests trams desdoblats s'aixecarà la prohibició de passar per la N-II que existeix actualment. Preguntada la Generalitat si es podrà passar pel tram no desdoblat de 2 quilòmetres entre Sils i l'enllaç amb la C-35 i l'AP-7 a Maçanet encara que no estigui desdoblat se'ns va dir que s'aqixecaria la prohibició igualment perque es pogués passar des de la sortida de l'AP-7 a Maçanet finsa aVilademuls sense pagar Autopista.

D'altra banda, estem negociant amb la Generalitat pel tema dels decomptes i veure com es poden incrementar. Se'ls hi ha demanat la exempció total de peatges pel tràfic local i estem esperant la resposat que ens hagin de donar. Us tindrem informats al respecte.


 
TOP