INFORMACIÓ CÈNTIM SANITARI

dijous, 20 març 2014

Ahir la Agencia Tributaria va publicar a la seva pàgina web la informació relativa a la devolució de l'Impost anomenat "cèntim sanitari"; ho podeu trobar a www.aeat.es. S'ha establert un sistema similar al que es fa servir pel Gasoil professional.

Referent als anys 2010, 2011 i 2012:

Les empreses que ja ens vareu portar la documentació abans de final d'any i ja heu rebut resposta de l'Agencia Tributaria, hem de seguir el mateix procés fins Resolució del Tribunal Econòmic Administratiu on ja hem posat recurs. És important que ens feu arribar el mes aviat possible les notificacions que rebeu. Estem en discussió amb l'Agencia Tributaria per si els certificats de les petrolieres son vàlids o no, i per tant potser caldrà disposar de les factures pel que aniria be que les anessiu recopilant.

Els que ens hagueu portat les factures despres del 27 de febrer i voleu que us ho tramiti ASETRANS cal que, abans del 10 d'abril, (el primer trimestre de 2010 prescriu el 20 d'abril) ens porteu la següent documentacio:

-Copia de les factures de repostatges ordenades per benzinera proveïdora i per data, dels anys 2010, 2011 i 2012.
-Copia del DNI de l'autonom o representant legal
-Copia de l'Escriptura de poders de l'empresa

Referent als anys 2002 a 2009:

Si vàreu fer la reclamació en el seu moment caldrà veure en quin punt del procediment esta cadascú.

Els que no hagueu fet cap reclamació, creiem que valdrà la pena reclamar-ho via Consell de Ministres i despres (si cal) anar al Tribunal Suprem, pero aquest es un tema pel que hi ha mes temps i que enfocarem despres de solucionar els anys 2010-2012.

Si teniu qualsevol dubte, encara que no us ho tramiti ASETRANS, no deixeu de posar-vos en contacte amb nosaltres.


 
TOP