44 TONES EN TRANSPORT DINS DE CATALUNYA

dijous, 20 març 2014

La Generalitat ens informa que durà a terme una enquesta telefònica entre les empreses que han estat inscrites per poder portar 44 tones enlloc de 40 tones dins de Catalunya. Volen comprobar si els transportistes estan tant contents de la mesura com els hi diuen les grans empreses carregadores i si és cert els que se'ls hi diu des de les Associacions en el sentit que la mesura perjudica al sector en provocar que es tingui que portar més pes i que en la majoria de casos no hi ha hagi un increment de preu en proporció al increment de càrrega. Si us truquen tingueu present que el motiu és aquest.

D'altra banda, la Generalitat ens va confirnar ahir que LA MESURA DE LES 44 TONES A CATALUNYA ACABARÀ EL 30 DE SETEMBRE DE 2014 I LA GENERALITAT LEGALMENT NO LA POT PRORROGAR.

Per tant, tingueu present aquesta situació de cara a futures inversions o relacions amb els vostres clients. Una altra cosa és que la DGT implanti les 44 tones a tota Espanya, però aquesta és una situació que encara està a debat a Madrid i que no és gens segur que tiri endavant.

Si teniu algun dubte no deixeu de consultar-nos.


 
TOP